AutoMilk ihracata başlıyor.

Nisan.2014 - BT Haber

BThaber.com'un 7 Nisan 2014 tarihinde yayınlanan haberinde Algan Group altında hizmet veren AutoMilk'in ürettiği anahtar teslimi sağımhanelere yer verildi. Haberde Algan Group Genel Müdürü Fatih Mehmet GÜLEÇ, yakın zamanda Bulgaristan pazarına girmek için araştırmaların sürdüğünü ve Ortadoğu ve Kuzey Afrika'nın da hedefleri arasında olduğunu belirtti.

 
bthaber

Anahtar teslim sağımhaneleriyle AutoMilk BThaber'de.

BThaber.com'un 7 Nisan 2014 tarihinde yayınlanan haberinde AutoMilk'in ürettiği anahtar teslimi sağımhanelere yer verildi.

Haberde Algan Group Genel Müdürü Fatih Mehmet GÜLEÇ,"Ülkemizde teknoloji üretimine destek olmak, iktisadi kalkınmayı teknolojik kalkınmayla desteklemek, modern teknikleri milletimizin kullanımına sunmak gibi önemli görevlerle çıktığımız yola, bugün gelişmiş ülkelerde de söz sahibi olabilme vizyonuyla ve Ar-Ge temelli çalışmalarımızla devam ediyoruz. Bu yüksek hedeflere ulaşabilmek için, ülkemizin önemli Ar-Ge dinamiklerinden üniversitelerle işbirliği geliştirmek Ar-Ge politikamızın temelini oluşturuyor; buna bağlı olarak şirketimizin yönetim kurulunda akademik ağırlıklı profesyoneller mevcut. Müşteri odaklı yazılım hizmetleri, hayvancılık sektörü, nakliye sektörüne yazılım ve otomasyon sistemleri, eğitim kurumlarına yazılım sistemleri, belge yönetim sistemleri, RFID sistemleri ürünlerimiz arasında. Hacettepe Teknokent’te faaliyetlerimize devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Yakın zamanda Bulgaristan pazarına girmek için araştırmaların sürdüğünü ve Ortadoğu ve Kuzey Afrika'nın da hedefleri arasında olduğunu belirtti.

bt haber

 

Kaynak : BThaber.com

FARKIMIZ

En büyük avantajımız, durmak, yorulmak bilmeyen araştırma ruhumuz, Plaza mühendislerininden değil; idealist saha mühendislerinden oluşan bir ekibimiz ve çiftlik ortamından kopmadan yürütülen çalışmalarımız...  

Tüm dünyada geleneksel yöntemlerin yerini teknolojik çözümler almaktadır. Maksimum verim için önerilen teknolojiler ise yatırım maliyetlerini arttırmaktadır. AutoMilk olarak, çiftçi için teknolojiyi daha kolay ulaşılabilir hale getirmek için çalışmaktayız. 

Mühendis bakış açısı ile çiftliklerde geçirdiğimiz zamanın neticesinde çok sayıda özgün fikre sahibiz. Bunların bir kısmı Türk çiftçisine özgü sorunları çözmeye dayanırken, bazıları ise tüm dünyada ilk defa sunulacak modeller olarak ortaya çıkmaktadır. Hayvancılık teknolojileri alanında elektronik, makine ve bilişim disiplinlerinin ortak çalışmaları sonucu pek çok soruna, özgün çözüm fikirleri geliştiriyoruz. TÜBİTAK tarafından sağlanan destekle Türk ve dünya pazarına sunmuş olduğumuz ürünlerimizin yanında, yine TÜBİTAK desteği ile Ar-Ge çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Tüm bunların yanında ekibimizin akademik geçmişleri, dünyada bu alanda yapılmış bir çok gelişmeyi takip etmemizi sağlamaktadır. 

Daha yüksek kaliteyi pazara daha uygun maliyetle sunmak AutoMilk için sonu olmayan bir yoldur. Bu yolda bize destek veren tüm iş ortaklarımıza, kamu kurumlarımıza ve müşterilerimize şükranlarımızı sunarız.