Çapar Makina

Çapar makinaÇapar, 1979 yılında Kayseri şehir merkezinde bulunan tesislerinde, Türkiye’de ilk defa Süt Sağım Makinesi üretimine başlamıştır. Firmamız 1986 yılında, günümüzde de faaliyetlerine devam ettiği Organize Sanayi Bölgesindeki, 7000 metrekare kapalı ve 3000 metrekare açık alana sahip tesislerine taşınmıştır.

Türkiye’de ve Dünya’nın çeşitli bölgelerinde çalışan yüz binlerce makine ve sağım ünitesine sahip Çapar, kalitesinden ve marka güvenilirliğinden taviz vermeden, üretim teknolojisini sürekli geliştirerek, süt üreticilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Bu kalitenin kontrolü ve sürekli iyileştirilmesini sağlamak amacıyla TSE ISO 9001 belgesine sahiptir.

Mevcut tesislerindeki altyapı ve üretim teknolojisini sürekli yenileyen Çapar, 3 adet CNC dik işlem merkezi, 1 adet 4 eksen CNC yatay işlem merkezi, 4 adet CNC torna ve 5 adet universal tornalı güçlü talaşlı imalat tesisi ile kendi kalıplarını ve çeşitli ebatlarda vakum pompalarını üretmektedir.

Kalite Politikası

Çapar, kalite politikasını "müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlamak, müşterilerimize kaliteli ürün ve hizmetler sunmak, müşterilerimizin en değerli tedarikçisi olmak" olarak belirlemiştir.

Vizyon

Süt Sağım Makinesi ve Sabit Sağım Sistemleri sektöründe, Türk Çiftçisinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan, daha ileri teknoloji ve kaliteye sahip Süt Sağma Makinesi ve Sabit Sağım Sistemleri imalatında Dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olmak olarak belirlemiştir.

Misyon

Türk halkının hakkı olan daha kaliteli sütün, Türk Çiftçisi tarafından üretimini sağlamak için, yüksek teknolojiye dayalı olarak yurt içi ve yurt dışında; Araştırmak Tasarım Yapmak Geliştirmek Üretmek.

 

Adres:
Çapar Makina Organize Sanayi Bölgesi 11. Cadde No 24 38070 Kayseri / TÜRKİYE

Telefon: +90 352 321 11 59 (3 hat)
Faks: +90 352 321 11 58

http://www.caparmakina.com/

FARKIMIZ

En büyük avantajımız, durmak, yorulmak bilmeyen araştırma ruhumuz, Plaza mühendislerininden değil; idealist saha mühendislerinden oluşan bir ekibimiz ve çiftlik ortamından kopmadan yürütülen çalışmalarımız...  

Tüm dünyada geleneksel yöntemlerin yerini teknolojik çözümler almaktadır. Maksimum verim için önerilen teknolojiler ise yatırım maliyetlerini arttırmaktadır. AutoMilk olarak, çiftçi için teknolojiyi daha kolay ulaşılabilir hale getirmek için çalışmaktayız. 

Mühendis bakış açısı ile çiftliklerde geçirdiğimiz zamanın neticesinde çok sayıda özgün fikre sahibiz. Bunların bir kısmı Türk çiftçisine özgü sorunları çözmeye dayanırken, bazıları ise tüm dünyada ilk defa sunulacak modeller olarak ortaya çıkmaktadır. Hayvancılık teknolojileri alanında elektronik, makine ve bilişim disiplinlerinin ortak çalışmaları sonucu pek çok soruna, özgün çözüm fikirleri geliştiriyoruz. TÜBİTAK tarafından sağlanan destekle Türk ve dünya pazarına sunmuş olduğumuz ürünlerimizin yanında, yine TÜBİTAK desteği ile Ar-Ge çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Tüm bunların yanında ekibimizin akademik geçmişleri, dünyada bu alanda yapılmış bir çok gelişmeyi takip etmemizi sağlamaktadır. 

Daha yüksek kaliteyi pazara daha uygun maliyetle sunmak AutoMilk için sonu olmayan bir yoldur. Bu yolda bize destek veren tüm iş ortaklarımıza, kamu kurumlarımıza ve müşterilerimize şükranlarımızı sunarız.