SOĞUTMA GURUBU

Süt sağıldıktan sonra içerisindeki besin değerleri ve yararlı bakterilerin korunması gerekmektedir. Bunun için sağımdan hemen sonra ivedililikle süt sıcaklığının 36 °C 'den 6 °C dolaylarına düşürülmesi süt kalitesinin korunması için büyük önem taşımaktadır. Diğer taraftan soğutma sürecinde enerji sarfiyatı da göz önünde bulundurulmalıdır.

AutoMilk'in diğer teknolojileri ile etkileşimli çalışan soğutma sistemleri, veri iletişim platformuna bağlı olarak gerekli bilgi akışını sağlamaktadır. Böylelikle, sütünüzün saklanma koşulları hakkında da sürekli bilgi sağlama şansınız olacaktır. 

 

 

FARKIMIZ

En büyük avantajımız, durmak, yorulmak bilmeyen araştırma ruhumuz, Plaza mühendislerininden değil; idealist saha mühendislerinden oluşan bir ekibimiz ve çiftlik ortamından kopmadan yürütülen çalışmalarımız...  

Tüm dünyada geleneksel yöntemlerin yerini teknolojik çözümler almaktadır. Maksimum verim için önerilen teknolojiler ise yatırım maliyetlerini arttırmaktadır. AutoMilk olarak, çiftçi için teknolojiyi daha kolay ulaşılabilir hale getirmek için çalışmaktayız. 

Mühendis bakış açısı ile çiftliklerde geçirdiğimiz zamanın neticesinde çok sayıda özgün fikre sahibiz. Bunların bir kısmı Türk çiftçisine özgü sorunları çözmeye dayanırken, bazıları ise tüm dünyada ilk defa sunulacak modeller olarak ortaya çıkmaktadır. Hayvancılık teknolojileri alanında elektronik, makine ve bilişim disiplinlerinin ortak çalışmaları sonucu pek çok soruna, özgün çözüm fikirleri geliştiriyoruz. TÜBİTAK tarafından sağlanan destekle Türk ve dünya pazarına sunmuş olduğumuz ürünlerimizin yanında, yine TÜBİTAK desteği ile Ar-Ge çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Tüm bunların yanında ekibimizin akademik geçmişleri, dünyada bu alanda yapılmış bir çok gelişmeyi takip etmemizi sağlamaktadır. 

Daha yüksek kaliteyi pazara daha uygun maliyetle sunmak AutoMilk için sonu olmayan bir yoldur. Bu yolda bize destek veren tüm iş ortaklarımıza, kamu kurumlarımıza ve müşterilerimize şükranlarımızı sunarız.