Konya Tarım 2012 Fuarında verilen Bereket TV röportajı

Mart.2012 - Bereket TV

bereket tv"Türk çiftçisinin ihtiyacı olan Pedometre ürününü bu fuarda gösterime sunduk. Çitçilerimizle demo uygulama üzerinde keyifli denemeler yaptık. Kızgınlık sonuçları anında cep telefonlarına SMS gelmesi ile çiftçinin yüzünde oluşan memnuniyet bizim en önemli motivasyonumuz. Artık ithal ürünlere yüzlerce Euro ödemeye gerek kalmamış olması, bizim için büyük bir gurur kaynağı..."

Algan Tarım Konya 2012 Tarım Fuarında çiftçilerin beğenilerini topladı. Bereket TV ile yapılan röportajda firmamız Genel Müdürü Fatih Mehmet GÜLEÇ, Bilgisayarlı Sürü Yönetim Sistemi yanında kızgınlık (boğasama) tespitinde kullanılan ve Türkiye'de ilk defa yerli olarak üretilen Pedometre'yi tanıttı. Konya 2012 Tarım Fuar'ında ilk defa tanıtımı yapılan ürünün cep telefonlarına SMS atabilme özelliği çiftçilerden büyük beğeni topladı.

FARKIMIZ

En büyük avantajımız, durmak, yorulmak bilmeyen araştırma ruhumuz, Plaza mühendislerininden değil; idealist saha mühendislerinden oluşan bir ekibimiz ve çiftlik ortamından kopmadan yürütülen çalışmalarımız...  

Tüm dünyada geleneksel yöntemlerin yerini teknolojik çözümler almaktadır. Maksimum verim için önerilen teknolojiler ise yatırım maliyetlerini arttırmaktadır. AutoMilk olarak, çiftçi için teknolojiyi daha kolay ulaşılabilir hale getirmek için çalışmaktayız. 

Mühendis bakış açısı ile çiftliklerde geçirdiğimiz zamanın neticesinde çok sayıda özgün fikre sahibiz. Bunların bir kısmı Türk çiftçisine özgü sorunları çözmeye dayanırken, bazıları ise tüm dünyada ilk defa sunulacak modeller olarak ortaya çıkmaktadır. Hayvancılık teknolojileri alanında elektronik, makine ve bilişim disiplinlerinin ortak çalışmaları sonucu pek çok soruna, özgün çözüm fikirleri geliştiriyoruz. TÜBİTAK tarafından sağlanan destekle Türk ve dünya pazarına sunmuş olduğumuz ürünlerimizin yanında, yine TÜBİTAK desteği ile Ar-Ge çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Tüm bunların yanında ekibimizin akademik geçmişleri, dünyada bu alanda yapılmış bir çok gelişmeyi takip etmemizi sağlamaktadır. 

Daha yüksek kaliteyi pazara daha uygun maliyetle sunmak AutoMilk için sonu olmayan bir yoldur. Bu yolda bize destek veren tüm iş ortaklarımıza, kamu kurumlarımıza ve müşterilerimize şükranlarımızı sunarız.